IWC Pula proslavio 20 godina postojanja

 

IWC Pula je 26.10.2019. svečano proslavio 20 godina svoga postojanja. Uz svečanu večeru bio je organiziran obilazak Pule, kao i izlet u Motovun i Livade.
Evo što je tom prigodom rekla predsjednica kluba 2019/20 Mariza Burić;

“Citat „davanje je način života“ postao je moto djelovanja tijekom svih 20 godina. Pomaganjem osjetljivoj i potrebitoj populaciji, organiziranjem predavanja različitih sadržaja, zajedničkih izleta, kreativnih radionica, posjećivanjem prijateljica iz drugih klubova u Hrvatskoj i inozemstvu razvile smo prijateljstvo i uvažavanje među nama, kao i sa članovima Rotary kluba s kojim svih ovih godina surađujemo. Sve to omogućilo nam je da svaku akciju organiziramo u slozi i zadovoljstvu.
U 20 godina našega djelovanja skupile smo i donirale 1.010.147,29 kuna. To su nam omogućili brojni sponzori koji su prepoznali naš rad i poduprli nas u našim akcijama.
Svih je 20 godina nositeljica programa naše najveće akcije Glazbena škola Ivana Matetića-Ronjgova Pula, čiji se koncert održava u Domu hrvatskih branitelja. Taj koncert postao je tradicijom u našem gradu i dijelom godišnjeg programa Glazbene škole.
Realizacijom i manjih akcija uspjele smo povezati ugodno s korisnim, a na tom ćemo putu ustrajati i dalje.”

slika9

slika5

slika4

slika6