IWC Osijek predstavlja neslužbenu IW himnu

“Time keeps turning like a wheel”

-          znaju to jako dobro prijateljice i članice IW kluba Osijek koje su na čelu sa svojom predsjednicom Sandrom Mikulandrom Tutavac pronašle note za neslužbenu himnu IIW, otpjevale te snimile video.

O snazi zajedništva i različitim izazovima s kojima se susrećemo pjeva Sandrina bivša učenica Kristina Owais kojoj je IWC Osijek nekoliko puta financijski pomogao tijekom školovanja, što je ona uzvratila na najljepši način.

Inače,Sandra Mikulandra Tutavac, bivša i sadašnja predsjednica IW kluba Osijek, profesorica je klavira u osječkoj Glazbenoj školi Franje Kuhača, a njezin suprug Mladen, koji je snimio i obradio video je dirigent u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek.  

Kristina Owais, sjajna mlada sopranistica rođena je u Osijeku, gdje je i završila Glazbenu školu Franje Kuhača, poznatu po otkrivanju i usavršavanju brojnih talenata. Nakon toga je magistrirala pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 2016. godine. U zimskom semestru 2017./18. upisuje usavršavanje na Kunstuniversitätu u Grazu, smjer Musiktheater.

IW klub Osijek, koji i inače rado i često pomaže mladim talentiranim glazbenicima iz naše sredine, u nekoliko je navrata pomogao i Kristini, između ostalog i da završi i posljednji semestar školovanja u Grazu. 

Kristina Owais ostvarila je već niz zapaženih uloga: tijekom studija pjevala u operama Orfej i Euridika (ulogu Euridike - C.W.Gluck), Bastien i Bastienna (uloga Bastienne - W.A.Mozart), u Grazu u operi Cosi fan tutte ( uloga Fiordiligi - W.A.Mozart), glumila u predstavi Maxima Glorkija Na dnu, ulogu Ane u Theatar T'eig; bila je na turneji 2019. po Austriji s Verdi Gala Orchestra i nastupila s 4 tenora u prosincu 2019. na humanitarnom koncertu koji je organizirao IW klub Osijek. 12. 8. 2020. nastupit će na Internacionalnom festivalu komorne glazbe u Omišu - Ostinato.

Kako zvuči neslužbena IW himna u njenoj interpretaciji poslušajte sami

https://youtu.be/TtPaczreMdE