Humanitarna akcija "Za Leonardov glazbeni put"

Humanitarna akcija "Za Leonardov glazbeni put"

image3

Leonardova slika5


Slika Pule

 Dragi ljudi dobre volje,

Činjenica da ga profesori smatraju jednim od najuspješnijih učenika u dugogodišnjoj povijesti glazbene škole govori sama za sebe, ali tu je i oduševljenje brojnih afirmiranih glazbenika kao na primjer prof. Pavla Mašića eminentnog čembalista i orguljaša, koji je u finalu Eurovizije mladih glazbenika, oduševljenje Leonardovom glazbom i energijom koju prenosi opisao riječima; “une pure merveille musicale” (čisto i nepatvoreno glazbeno čudo).Uživajte u Leonardovoj izvedbi na ovim linkovima: https://youtu.be/GHspbmsBFWA i https://youtu.be/GkLrNFJ35YsInner Wheel je međunarodna organizacija žena zasnovana na dobročinstvu, prijateljstvu i međunarodnom razumijevanju. Potaknute mnogim životnim situacijama u našoj zajednici koje trebaju potporu i podršku ove smo godine odlučile podržati mladog, darovitog i perspektivnog učenika Glazbene škole Ivan Matetić Ronjgov Pula Leonarda Rojnića. Želja za podrškom Leonardu, ovom mladom, iznimnom darovitom glazbeniku nastala je kad smo s oduševljenjem shvatile koliko je Leonardo neizmjerno posvećen glazbi, od najranije mladosti. Njegov svakodnevni angažman primjer je svima u ustrajanju kako bi ostvarili ono što volimo. Stoga je IWK Pula odlučio pokrenuti humanitarnu akciju „Za Leonardov glazbeni put“ koja će trajati od 15.12.2020. do 14.03.2021.

Prikupljenim sredstvima zajedno ćemo omogućiti Leonardu put na prijemni ispit, upis i školovanje na jednoj od glasovitih muzičkih akademija u inozemstvu.

U okviru humanitarne akcije u pripremi je

DOBROTVORNI KONCERT „Za Leonardov glazbeni put“

U SURADNJI S GLAZBENOM ŠKOLOM IVANA MATETIĆA RONJGOVA PULA

koji će biti objavljen oko Božića na stranicama društvenih mreža ( Facebook, YouTube, Instagram) IWK Pula i Glazbene škole I.M.Ronjgov Pula

Podaci za uplatu donacija „Za Leonardov glazbeni put“

Banka: PBZ

Broj žiro računa: HR89 2340 0091 5111 0536 7

SWIFT: PBZGHR2X 

Predsjednica Rossana Matejčić Miljević - 098 824 371 - u poslijepodnevnim satimaKontakt osobe:

tajnica Esin Drnda-Grdinić 098 421 221

Pratite nas na stranicana IWK Pula na Facebooku i Instagramu i dijelite naše objave.

 Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u našoj akciji.

Želimo Vam blagoslovljen Božić i puno novoga i dobroga u Novoj 2021.godini