Aktivnosti klubova u sklopu IIW kampanje #TogetherWeCanSaveLives

 

U IIW hashtag kampanju vezanu za COVID19, #TogetherWeCanSaveLives, uključilo se i nekoliko klubova iz našeg Distrikta:

IW klub Dubrovnik

U ovim za sve teškim vremenima osjećaji solidarnosti i zajedništva dobivaju svoj pravi smisao i značaj, ističu iz klubova Inerwheel Dubrovnik i Lions Club Sveti Vlaho. Donirali su, naime, antiseptička sredstva i zaštitne kreme za ruke štićenicima Doma Maslina i Domus Christi ‘kako bi im bar malo pomogli prebroditi okolnosti koje zajednički dijelimo’, rekli su.

IW klub Split Palmina

U sklopu IIW kampanje #TogetherWeCanSaveLives i Palmine su dale svoj skromni doprinos donacijom od 150 maski, 600 rukavica, te sredstava za dezinfekciju, pregača i navlaka za obuću u vrijednosti od 3000 kn Domu za starije i nemoćne Split na Zenti.

IW klub Osijek

Rotary klub J. J. Strossmayer iz Osijeka pokrenuo je akciju prikupljanja financijskih sredstava za pomoć u opremanju respiratornog centra KBC-a Osijek za liječenje oboljelih od COVID-19.

Među brojnim donatorima koji su se odazvali ovoj humanitarnoj akciji je i Inner Wheel klub Osijek. Svojim skromnim prilogom pridonijele nabavi monitora vitalnih funkcija i dva EKG uređaja koji će pomoći osiguravanju potpune slike stanja najtežih bolesnika.

#TogetherWeCanSaveLives